Sponsorverzoek indienen

Sponsorverzoek indienen

Vissers Energy Group als sponsor

Bij Vissers Energy Group staat alles in het teken van beweging en energie. We zijn vastbesloten om zelf in beweging te blijven en tegelijkertijd jou in beweging te houden! Als een echt familiebedrijf laten we deze dynamiek ook graag reflecteren in onze bijdragen aan de directe omgeving van ons bedrijf. Door het ondersteunen van onder andere sportverenigingen en recreatieactiviteiten dragen we actief bij aan de gezondheid en leefbaarheid van onze gemeenschap.

We ontvangen wekelijks talloze verzoeken voor financiële of materiële ondersteuning van diverse sympathieke doelen. Hoewel elke klant even belangrijk voor ons is, kunnen we helaas niet op al deze  aanvragen ingaan. Benieuwd of we jouw sponsorverzoek kunnen honoreren? 

Vul via onderstaande button het aanvraagformulier in en we streven ernaar om binnen 4 weken op je verzoek te reageren. 

Sponsor verzoek indienen

Trotse partner van (1).jpg

Veelgestelde vragen

Wij proberen in de eerste week van iedere maand alle binnengekomen stukken te beoordelen. Bij zowel toekenning als afkeuring ontvang je bericht van ons.

Vissers Energy Group verplicht verenigingen/stichtingen niet tot het bieden van een tegenprestatie. Wel stellen wij het wel op prijs als je een advertentie plaatst in het clubblad, een logo plaatst op de website of op een andere manier positieve publiciteit rondom onze samenwerking genereert. Bij een positief besluit op een sponsoraanvraag voorzien wij je van relevante logo’s welke gebruikt mogen worden op het evenement.

Wanneer het bij je aanvraag om een meerjarig contract gaat dien je dit aan te geven in het tekstvak ‘verdere toelichting’ van het aanvraagformulier sponsoring. In bepaalde gevallen kan Vissers Energy Group een positief besluit nemen over een meerjarige sponsorovereenkomst. De maximale duur van een sponsorovereenkomst bedraagt een periode van 3 jaar.

De vereniging/stichting dient bij inschrijving een bestedingsdoel aan te geven. De vereniging is verplicht om de bijdrage van Vissers Energy Group te besteden aan maatschappelijke doelen ter verbetering van de aspecten leefbaarheid, educatie, cultuur, sport & recreatie. Wanneer dit niet aantoonbaar is, wordt de vereniging/stichting uitgesloten.

Het toe te kennen bedrag is onder andere afhankelijk van het aantal verzoeken dat we binnen krijgen én van het evenement dat wordt georganiseerd. Er wordt op voorhand geen minimum- of maximumbedrag ingesteld. Een vereniging of stichting ontvangt maximaal één keer per jaar een bijdrage.

Bij verdere vragen kun je terecht bij [email protected]

 

Kennisdeling & nieuws vanuit Vissers

Vissers Energy Group loopt graag voorop en wat we leren, dat delen we graag met jou! Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tankstations en energie. 

Reduceer CO2 met HVO100
  • HVO
  • Nieuwsartikel

Reduceer CO2 met HVO100

HVO100 is direct toepasbaar en zorgt voor een CO2 reductie tot 90%. Wacht niet en informeer snel bij...

Bekijk dit artikel

Laadpalen brochure
  • Elektrisch laden
  • Laadpalen
  • Whitepaper

Laadpalen brochure

Download de Laadpalen brochure

Bekijk dit artikel

Esso Vissers Bosserhof geopend
  • Nieuwsartikel

Esso Vissers Bosserhof geopend

Donderdag 22 februari is Esso Vissers Bosserhof geopend!

Bekijk dit artikel

Nieuwe wasstraat Horst geopend
  • Nieuwsartikel

Nieuwe wasstraat Horst geopend

In slechts 4 minuten tijd is je auto grondig gereinigd én gedroogd met een glanzend resultaat. Ter e...

Bekijk dit artikel

Verbouwing Moments & More 't Veentje
  • Nieuwsartikel

Verbouwing Moments & More 't Veentje

De komende weken zal locatie 't Veentje worden omgebouwd tot een van de nieuwste Moments & More loca...

Bekijk dit artikel

Bekijk alle nieuws- en kennisartikelen