Nieuwe locatie geopend: BP Vissers Sliedrecht

Nieuwe locatie geopend: BP Vissers Sliedrecht

Chiem Maessen

Geschreven door Chiem Maessen, Accountmanager & Marketing B2B

Geschatte leestijd:

BP Vissers Sliedrecht

Direct bij de afrit 'Sliedrecht West' aan de A15 in Sliedrecht heeft Vissers Energy Group een gloednieuw tankstation geopend. Het ruime voorterrein is enerzijds voorzien van een BP tankstation en aan de rechterzijde tref je een Greenpoint tankstation. Het assortiment aan (duurzame) brandstoffen  is dan ook enorm ruim. Zakelijk tanken bij beide stations kan heel eenvoudig met onze eigen TANXpas.

Voor de EV-rijders zijn er ook twee DC Fastchargers geplaatst waarbij maximaal met 4 auto's tegelijkertijd geladen kan worden. Laden wordt zo nog leuker want in de tussentijd kun je in de Moments & More shop terecht voor een lekker bakje koffie of voor een hapje te eten. Ook is er gratis WiFi beschikbaar als je even je mail wilt bijwerken. Laden doe je met de TANX Charge Card

IMG_8841.jpeg
Moments and more bord

Moments & More Sliedrecht

De shop bij BP Vissers Sliedrecht is voorzien van ons eigen Moments & More concept. Moments & More is een tankstation concept –voornamelijk langs de snelweg- met de focus op eten, drinken en beleving. Met dit concept bieden wij onze gasten verschillende momenten aan om te genieten en ontspannen in onze shop. Uiteraard bieden wij gratis Wifi aan, wat de locatie ook uitermate geschikt maakt onder het genot van een bakje koffie je mail bij te werken. Naast diverse belegde broodjes of een heerlijke kop koffie, kunnen onze gasten ook voor een goede avondmaaltijd bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Maak eens een stop bij een Moments & More Sliedrecht en laat je verrassen!

Carwash en wasboxen

Voor een schone auto kun je ook bij BP Vissers Sliedrecht terecht. Je kunt kiezen om zelf je auto schoon te spuiten in één van de vijf wasboxen of je kiest voor de volautomatische carwash. Bij de carwash heb je keuze uit het Platinum, Gold, Silver of Bronze wasprogramma. Een wasprogramma kun je eenvoudig online of op locatie aankopen.

Onbeperkt wassen

Wil je voor een vast bedrag per maand onbeperkt je auto komen wassen in Sliedrecht? Bekijk dan eens onze verschillende abonnementen. Voor al €16,95 per maand kun je onbeperkt je auto komen wassen. Dit gaat op basis van kentekenherkenning.

Zakelijk wassen

Een schone bedrijfswagen is het beste visitekaartje. Voor iedere zakelijke klant hebben we een passend aanbod. Je ontvangt periodiek een digitale factuur met alle wasbeurten en bedragen. Dankzij onze kentekenherkenning kunnen jouw chauffeurs op al onze locaties direct onze carwash inrijden. Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk onze wasprogramma's

IMG_8843.jpeg

Kennisdeling & nieuws vanuit Vissers

Vissers Energy Group loopt graag voorop en wat we leren, dat delen we graag met jou! Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tankstations en energie. 

Reduceer CO2 met HVO100
  • HVO
  • Nieuwsartikel

Reduceer CO2 met HVO100

HVO100 is direct toepasbaar en zorgt voor een CO2 reductie tot 90%. Wacht niet en informeer snel bij...

Bekijk dit artikel

Laadpalen brochure
  • Elektrisch laden
  • Laadpalen
  • Whitepaper

Laadpalen brochure

Download de Laadpalen brochure

Bekijk dit artikel

Esso Vissers Bosserhof geopend
  • Nieuwsartikel

Esso Vissers Bosserhof geopend

Donderdag 22 februari is Esso Vissers Bosserhof geopend!

Bekijk dit artikel

Nieuwe wasstraat Horst geopend
  • Nieuwsartikel

Nieuwe wasstraat Horst geopend

In slechts 4 minuten tijd is je auto grondig gereinigd én gedroogd met een glanzend resultaat. Ter e...

Bekijk dit artikel

Verbouwing Moments & More 't Veentje
  • Nieuwsartikel

Verbouwing Moments & More 't Veentje

De komende weken zal locatie 't Veentje worden omgebouwd tot een van de nieuwste Moments & More loca...

Bekijk dit artikel

Bekijk alle nieuws- en kennisartikelen

Nog vragen? Neem contact op

Onze afdelingen zijn er om jou in beweging te houden. Of het nu gaat om een nieuwe tankpas, een laadpaal plaatsen, meer informatie over waterstof een factuur of marketingactie, we helpen je graag vooruit. Laat jouw gegevens achter en we nemen contact met je op.

Wij staan klaar om jou te helpen

Wij staan klaar om jou te helpen

Hoofdkantoor

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00 uur