Laadpalen Golf & Countryclub Hoenshuis

Laadpalen Golf & Countryclub Hoenshuis

Koen Janssen

Geschreven door Koen Janssen, Accountmanager Duurzame Brandstoffen

Geschatte leestijd:

Je auto opladen tijdens een potje golf

Aan de rand van het Limburgse Heuvelland te Voerendaal, in Parkstad nabij Maastricht, biedt Golf & Country Club Hoenshuis een van de mooiste golfbanen van Zuid-Nederland. En als je dan na een potje golf weer zonder zorgen naar huis wilt kunnen rijden, dan is het fijn als je tussendoor je elektrische auto kunt opladen. Daarom hebben wij in totaal drie laadpalen geplaatst op het parkeerterrein van Hoenshuis. 

Het betreft drie AC palen van Ecotap met een laadsnelheid van 11 kW per aansluiting. De beschikbaarheid en laadprijzen vind je op onze locatiefinder

Heb jij ook een parkeerterrein beschikbaar waar wij laadpalen zouden kunnen plaatsen? Wij bieden hierin twee mogelijkheden: 

  • Laadpalen voor eigen gebruik
  • Laadpalen voor (commerciële) exploitatie

Geïnteresseerd? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Koen Janssen, Accountmanager Duurzame brandstoffen. 

Neem contact op met Koen

Laadpalen Golfclub Hoenshuis.jpg

Ontdek ook 
ons energie aanbod

Wil je meer weten over de verschillende duurzame alternatieven die wij aanbieden. Klik dan op een van onderstaande pagina’s.

Elektrisch laden

Elektrisch laden

Ben je voor je hybride- of elektrische auto op zoek naar een betrouwbare laadpas? En wil je overal kunnen laden in Nederland en de rest van Europa? Dan is de TANX Charge Card de juiste laadpas voor jou.

Lees meer over Elektrisch laden
Laadpalen

Laadpalen

Ben je op zoek naar één of meerdere laadpalen bij jouw winkel, bedrijf of tankstation? De specialisten van Vissers Energy Group kijken graag samen met jou naar de beste oplossing. Voor meer informatie over onze laadpalen, lees hieronder verder.

Lees meer over Laadpalen
Waterstof

Waterstof

De ontwikkelingen rondom waterstof in de mobiliteit zijn in volle gang. Vissers Energy Group is de koploper betreffende waterstof in Zuid Nederland. Ben je hierin geïnteresseerd, lees dan hieronder meer over waterstof.

Lees meer over Waterstof

Bekijk het energie overzicht

Nog vragen? Neem contact op

Ben je op zoek naar een betrouwbare (lokale) partij die je volledig kan ondersteunen in het plaatsen van laadpalen? Neem dan eens contact met ons op. Wij bieden volledige ontzorging in het hele proces: van inventarisatie tot aan het gebruik.

Wij staan klaar om jou te helpen

Wij staan klaar om jou te helpen

Hoofdkantoor

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00 uur