Laadpalen

Elektrische laadpalen

Laadpalen via Vissers Energy Group

Ben je op zoek naar één of meerdere laadpalen op jouw parkeerterrein? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij bieden mogelijkheden voor eigen gebruik, maar zeker ook voor commercieel gebruik. 

Als onafhankelijke aanbieder hebben we een breed assortiment van verschillende soorten AC- en DC-laadpalen beschikbaar. Samen met jou bekijken wij welke oplossing het beste bij jouw situatie past. Want wist je dat vanaf 2025 alle bedrijven met 20 parkeerplaatsen of meer verplicht zijn om minimaal één laadpaal te plaatsen? Wij helpen jou om dit te regelen.

Plan vrijblijvend een afspraak

Of download de brochure

Elektrische auto opladen bij Vissers Energy Group

Wat zijn de voordelen?

Ondersteuning in het gehele proces: inventarisatie tot en met gebruik

100% groene stroom

Energiebeheer

24/7 beheer van de laadpalen

Laadpalen en -passen in één platform

Laadpalen exploiteren zonder te investeren

Hoe gaan wij te werk?

Om een goed beeld te krijgen van jouw situatie komen wij graag geheel vrijblijvend op gesprek. Samen gaan we bepalen welke laadpaal het beste bij jou past, waar deze geplaatst moet worden en hoe dit gerealiseerd wordt. In totaal zijn het zes stappen die gezet worden om één of meerdere laadpalen bij jou te realiseren. Je ziet ze hieronder op een rij:

Stap 1: Oriënterend gesprek

Stap 2: Situatie gesprek

Stap 3: Voorstel

Stap 4: Contract

Stap 5: Installatie

Stap 6: Gebruik en beheer

Elektrische auto opladen bij Vissers Energy Group

Wie gingen je voor?

Vissers is actief met het plaatsen van laadpalen in verschillende sectoren. Zo hebben we bijvoorbeeld al laadpalen geplaatst in de taxibranche. Deze branche moet namelijk verduurzamen en elektrische voertuigen zijn daar de ideale oplossing voor. Bedrijven in deze branche die gebruik maken van laadpalen via Vissers zijn Taxi Geerets-de Leeuw en Munckhof Reizen. 

Ook in de transportsector wordt steeds vaker verduurzaming geëist door opdrachtgevers. Snel Logistics Solutions vond in Vissers de juiste partner hiervoor en maakt daarom gebruik van een snellader die geschikt is voor vrachtauto's.

Bij tankstations hebben wij ook al meerdere snelladers geplaatst. Bij onze eigen locaties maar zeker ook bij locaties van externe partijen. Bijvoorbeeld bij Esso Adriaanse in Eindhoven, Esso Hanex Rosmalen en BP Kriterion Studentpomp in Amsterdam. Dus beschik je over een eigen tankstation en ben je op zoek naar een laadpaal, treur dan niet om eens contact met ons op te nemen. 

Plan vrijblijvend een afspraak

Of download de brochure

Laadpalen exploiteren zonder investering

Geen investering, geen kosten en geen geregel. Dat klinkt toch goed? Ben jij in het bezit van een eigen parkeerterrein waar vraag is naar elektrische laadoplossingen? Bijvoorbeeld bij een winkel, sportvereniging of recreatiepark? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een laadpaal via Vissers zonder zelf te hoeven investeren. Plan vrijblijvend een (telefonische) afspraak met één van onze specialisten en ontdek de mogelijkheden.

Plan vrijblijvend een afspraak

Of download de brochure

Elektrische auto opladen bij Vissers Energy Group

Ontdek ook de rest van 
ons energie aanbod 

Naast elektrisch laden hebben wij een breed assortiment aan andere duurzame alternatieven. Zie hieronder ons totale aanbod en vind het alternatief dat voor jou van toepassing is.

Brandstoffen

Brandstoffen

Met meer dan 100 jaar ervaring in brandstoffen is Vissers Energy Group één van de grootste brandstoffenleveranciers van Nederland. Op alle tankstations biedt Vissers een uitgebreid assortiment brandstoffen aan. Heb je een vraag hierover, lees dan hieronder verder.

Lees meer over Brandstoffen
Elektrisch laden

Elektrisch laden

Ben je voor je hybride- of elektrische auto op zoek naar een betrouwbare laadpas? En wil je overal kunnen laden in Nederland en de rest van Europa? Dan is de TANX Charge Card de juiste laadpas voor jou.

Lees meer over Elektrisch laden
Waterstof

Waterstof

De ontwikkelingen rondom waterstof in de mobiliteit zijn in volle gang. Vissers Energy Group is de koploper betreffende waterstof in Zuid Nederland. Ben je hierin geïnteresseerd, lees dan hieronder meer over waterstof.

Lees meer over Waterstof
HVO

HVO

Met HVO zet je direct grote stappen in CO2-reductie zonder aanpassingen aan jouw wagenpark. Wil je niet wachten op elektrisch rijden of rijden op waterstof. Stap dan nu nog over op HVO.

Lees meer over HVO
Groengas

Groengas

Groengas wordt gemaakt van biogas, dat ontstaat door vergisting van onder meer GFT-afval, mest en slib. Groengas is goedkoper dan benzine en heeft een lagere CO2-uitstoot

Lees meer over Groengas

Bekijk het energie overzicht

Onderweg laden met de TANX Charge Card

Wil je kunnen laden als je onderweg bent? Met onze laadpas weet je zeker dat je altijd en overal zorgeloos je elektrische- of hybride auto kunt opladen. Je krijgt toegang tot meer dan 400.000 (snel)laadpunten in binnen- en buitenland. In Nederland, Duitsland en België kun je terecht bij alle openbare laadpunten. In de rest van Europa is het netwerk van laadpunten ook meer dan ruim dekkend. Je hoeft er niet voor om te rijden. 

Er zijn verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Lees meer over onze TANX Charge Card door te klikken op onderstaande button of vraag direct een laadpas aan.

Lees meer over de TANX Charge Card

Of vraag direct een TANX Charge Card aan

TANX Laadpas

Alle kennisartikelen over elektrisch laden

Wil je nog meer te weten komen over elektrisch laden? Of wil je weten wat Vissers allemaal al gedaan heeft op het gebied van laadpalen? Lees dan onderstaande nieuws- en kennisartikelen.

Laadpalen Golf & Countryclub Hoenshuis
 • Elektrisch laden
 • Laadpalen
 • Nieuwsartikel

Laadpalen Golf & Countryclub Hoenshuis

Je kunt nu je elektrische auto opladen bij een van de mooiste golfbanen van Zuid-Nederland: Golf & C...

Bekijk dit artikel

SEBA: Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's
 • Elektrisch laden
 • Laadpalen
 • Waterstof
 • Nieuwsartikel

SEBA: Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's

Op 23 april gaat de subsidie van de SEBA (Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's) van start, wa...

Bekijk dit artikel

Nieuwe locatie: BP Vissers Afferden
 • Brandstoffen
 • Elektrisch laden
 • HVO
 • Nieuwsartikel

Nieuwe locatie: BP Vissers Afferden

Na 35 jaar is het BP-tankstation van Croonen in Afferden overgegaan naar Vissers Energy Group

Bekijk dit artikel

Bekijk alle nieuws- en kennisartikelen

Nog vragen? Neem contact op

Heb je nog niet alle antwoorden kunnen vinden op je vragen, wil je een afspraak maken of gewoon even sparren met één van onze accountmanagers? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Wij staan klaar om jou te helpen

Wij staan klaar om jou te helpen

Hoofdkantoor

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00 uur