Groengas

Alles over Groengas

Groengas tanken bij Vissers Energy Group

CNG oftewel Groengas wordt gemaakt van biogas dat ontstaat door vergisting van onder meer GFT-afval, mest en slib. Een auto op groengas stoot 70% minder CO2 uit dan een benzine auto. Een groengas auto rijdt even snel, de motor is even krachtig en je hoeft op geen enkele manier in te leveren aan comfort, laadvermogen of betrouwbaarheid in vergelijking met auto's die op traditionele brandstof rijden. 

Door te kiezen voor CNG als brandstof, maak je een duurzame keuze die bijdraagt aan een beter leefmilieu voor ons allemaal.Ook kan je met een CNG voertuig alle milieuzones inrijden. Deze schone brandstof is de ideale tussenstap voor iedereen die nú schoon wil rijden en waarvoor elektrisch of waterstof nog niet haalbaar is. 

Wij geloven dan ook heilig in CNG als transitiebrandstof.

Neem contact op met onze specialisten

Esso Vissers Energy Group Horst

Wat zijn de voordelen?

Groengas is een ideale transitiebrandstof

Groengas heeft een lagere CO2 uitstoot dan benzine en diesel

Groengas is een circulaire brandstof gemaakt uit reststoffen

Groengas is goedkoper dan benzine

Waar kan ik groengas tanken?

Groengas tank je bij Vissers Energy Group op vier verschillende locaties: Esso Vissers Horst, BP Vissers Venray, Esso Vissers Melick en BP Vissers Sittard. Plan je route eenvoudig naar deze locaties door middel van onze locatiefinder.

Ga naar locatiefinder

  • Tanken, laden en waterstof
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Auto wassen
Esso Vissers Energy Group Horst
Elektrische auto opladen bij Vissers Energy Group Waterstof Tanken bij Vissers Energy Group.

Zakelijk groengas tanken

Ervaar het gemak van groengas tanken met onze eigen zakelijke tankpas: de TANXpas.  Met de TANXpas bieden we jou als ondernemer een krachtig middel om grip te krijgen op je brandstofuitgaven en tegelijkertijd administratieve rompslomp te besparen. Onze tankpas is speciaal ontworpen om aan de behoeften van moderne bedrijven te voldoen. 

Maar onze tankpas biedt meer dan alleen de mogelijkheid om te tanken. Het is een complete oplossing voor brandstofbeheer. Met ons geavanceerde online platform krijg je volledig inzicht in je brandstofverbruik en uitgaven. Je kunt eenvoudig tankpassen aanvragen, tankpasinstellingen wijzigen,  transacties bekijken en rapporten genereren. Dit stelt je in staat om je brandstofkosten nauwkeurig te monitoren.

Wil je één of meerdere TANXpassen aanvragen voor zakelijk gebruik? Dan kan dit heel eenvoudig hieronder.

Vraag mijn TANXpas aan

Brandstof Tanken Renault Clio bij Vissers Energy Group

Ontdek ook de rest van 
ons energie aanbod 

Naast groengas hebben wij een breed assortiment aan andere duurzame alternatieven. Zie hieronder ons totale aanbod en vind het alternatief dat voor jou van toepassing is.

Brandstoffen

Brandstoffen

Met meer dan 100 jaar ervaring in brandstoffen is Vissers Energy Group één van de grootste brandstoffenleveranciers van Nederland. Op alle tankstations biedt Vissers een uitgebreid assortiment brandstoffen aan. Heb je een vraag hierover, lees dan hieronder verder.

Lees meer over Brandstoffen
Elektrisch laden

Elektrisch laden

Ben je voor je hybride- of elektrische auto op zoek naar een betrouwbare laadpas? En wil je overal kunnen laden in Nederland en de rest van Europa? Dan is de TANX Charge Card de juiste laadpas voor jou.

Lees meer over Elektrisch laden
Laadpalen

Laadpalen

Ben je op zoek naar één of meerdere laadpalen bij jouw winkel, bedrijf of tankstation? De specialisten van Vissers Energy Group kijken graag samen met jou naar de beste oplossing. Voor meer informatie over onze laadpalen, lees hieronder verder.

Lees meer over Laadpalen
Waterstof

Waterstof

De ontwikkelingen rondom waterstof in de mobiliteit zijn in volle gang. Vissers Energy Group is de koploper betreffende waterstof in Zuid Nederland. Ben je hierin geïnteresseerd, lees dan hieronder meer over waterstof.

Lees meer over Waterstof
HVO

HVO

Met HVO zet je direct grote stappen in CO2-reductie zonder aanpassingen aan jouw wagenpark. Wil je niet wachten op elektrisch rijden of rijden op waterstof. Stap dan nu nog over op HVO.

Lees meer over HVO

Bekijk het energie overzicht

Nog vragen? Neem contact op

Heb je nog niet alle antwoorden kunnen vinden op je vragen, wil je een afspraak maken of gewoon even sparren met één van onze accountmanagers? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Wij staan klaar om jou te helpen

Wij staan klaar om jou te helpen

Hoofdkantoor

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00 uur