Brandstoffen

Hoogwaardige brandstoffen

 

Brandstoffen van Vissers Energy Group

Bij Vissers Energy Group hebben we een diepgewortelde passie voor energie en een toewijding aan het leveren van hoogwaardige brandstoffen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Al meer dan 100 jaar zijn wij een vertrouwde naam in de brandstofindustrie, en we zijn er trots op om jou de beste producten en diensten te bieden om aan jouw energiebehoeften te voldoen.

Met meer dan 80 eigen- en dealertankstations in Zuid-Nederland is Vissers Energy Group een bekende in de tankstation branche. Variërend van snelweg tankstations, bemande tankstations in dorpen en steden én onbemande tankstations. Voor alle brandstoftoepassingen hebben wij een oplossing, voor particulier en zakelijk gebruik. 

Om tanken nog eenvoudiger te maken beschikken wij voor de zakelijke klant over een eigen tankpas, genaamd de TANXpas. Vraag direct een TANXpas aan en profiteer van alle voordelen die onze pas biedt.

Vraag direct mijn TANXpas aan

Of klik hier voor meer informatie

Brandstof Tanken Renault Clio bij Vissers Energy Group

Wat zijn de voordelen?

Hoogwaardige kwaliteit A-merk brandstoffen

Uitgebreid netwerk van tankstations verspreid door Zuid Nederland

Groot assortiment brandstoffen zoals benzines, diesels, LPG, CNG en HVO

Duurzame alternatieven zoals waterstof, elektrisch laden en HVO zijn ook beschikbaar

Waar kan ik tanken?

Vissers Energy Group beschikt over een uitgebreid netwerk van 80+ eigen- en dealer tankstations in Zuid-Nederland. Beschik je over een zakelijke TANXpas van Vissers Energy Group, dan kun je tanken bij een netwerk van 1000+ tankstations in Nederland, België, Luxemburg en Oostenrijk. Wil je kunnen tanken in Duitsland dan komen er nog eens 1000 tankstations bij. Ga naar de locatiefinder en ontdek welke tankstations op jouw route liggen.

Ga naar locatiefinder

 • Tanken, laden en waterstof
 • Ontbijt, lunch en diner
 • Auto wassen
Esso Vissers Energy Group Horst
Elektrische auto opladen bij Vissers Energy Group Waterstof Tanken bij Vissers Energy Group.

Brandstoffen voor bedrijven

Met de TANXpas bieden we jou als ondernemer een krachtig middel om grip te krijgen op je brandstofuitgaven en tegelijkertijd administratieve rompslomp te besparen. Onze tankpas is speciaal ontworpen om aan de behoeften van moderne bedrijven te voldoen. 

Met onze tankpas kun je bij meer dan 1200 tankstations in Nederland, België, Luxemburg en Oostenrijk terecht. Wil je kunnen tanken in Duitsland? Ook dat is (na vrijgave) mogelijk en dan komen er nog eens 1000 tankstations bij. 

Maar onze tankpas biedt meer dan alleen de mogelijkheid om te tanken. Het is een complete oplossing voor brandstofbeheer. Met ons geavanceerde online platform krijg je volledig inzicht in je brandstofverbruik en uitgaven. Je kunt eenvoudig tankpassen aanvragen, tankpasinstellingen wijzigen,  transacties bekijken en rapporten genereren. Dit stelt je in staat om je brandstofkosten nauwkeurig te monitoren.

Wil je één of meerdere TANXpassen aanvragen voor zakelijk gebruik? Dan kan dit heel eenvoudig hieronder.

Vraag direct mijn TANXpas aan

Of klik hier voor meer informatie

TANXpas

Ontdek ook de rest van 
ons energie aanbod 

Naast brandstoffen hebben wij een breed assortiment aan duurzame alternatieven. Zie hieronder ons totale aanbod en vind het alternatief dat voor jou van toepassing is.

Elektrisch laden

Elektrisch laden

Ben je voor je hybride- of elektrische auto op zoek naar een betrouwbare laadpas? En wil je overal kunnen laden in Nederland en de rest van Europa? Dan is de TANX Charge Card de juiste laadpas voor jou.

Lees meer over Elektrisch laden
Laadpalen

Laadpalen

Ben je op zoek naar één of meerdere laadpalen bij jouw winkel, bedrijf of tankstation? De specialisten van Vissers Energy Group kijken graag samen met jou naar de beste oplossing. Voor meer informatie over onze laadpalen, lees hieronder verder.

Lees meer over Laadpalen
Waterstof

Waterstof

De ontwikkelingen rondom waterstof in de mobiliteit zijn in volle gang. Vissers Energy Group is de koploper betreffende waterstof in Zuid Nederland. Ben je hierin geïnteresseerd, lees dan hieronder meer over waterstof.

Lees meer over Waterstof
HVO

HVO

Met HVO zet je direct grote stappen in CO2-reductie zonder aanpassingen aan jouw wagenpark. Wil je niet wachten op elektrisch rijden of rijden op waterstof. Stap dan nu nog over op HVO.

Lees meer over HVO
Groengas

Groengas

Groengas wordt gemaakt van biogas, dat ontstaat door vergisting van onder meer GFT-afval, mest en slib. Groengas is goedkoper dan benzine en heeft een lagere CO2-uitstoot

Lees meer over Groengas

Bekijk het energie overzicht

Hyundai Nexo op waterstof van Vissers Energy Group.

Ben je op zoek naar een duurzame diesel?

Rij je een diesel en wil je graag een hoogwaardige, duurzame brandstof tanken of thuisgeleverd krijgen? Dan is Blauwe Diesel (HVO) voor jou de juiste oplossing. 

Blauwe Diesel, ook wel bekend als HVO of HVO100, is de meest duurzame dieselbrandstof op dit moment. Blauwe Diesel is fossielvrij en wordt volledig geproduceerd uit hernieuwbare grondstoffen zoals plantaardige afvaloliën. Deze grondstoffen hebben altijd eerst een voedseldoel gediend en worden vervolgens omgezet in een hoogwaardige synthetische dieselbrandstof. Omdat het een vergelijkbare chemische samenstelling heeft als diesel kan het direct in ieder bestaand dieselvoertuig gebruikt worden, zonder enige aanpassing. 

Dus wil je een steentje bijdragen aan een beter milieu zonder dat je moet investeren in een dure nieuwe auto? Kies dan nu voor Blauwe Diesel. Beschikbaar voor homebase tankinstallaties of tank het bij één van onze Vissers Energy Group tankstations. 

Bekijk Blauwe Diesel (HVO)

Alle kennisartikelen over brandstoffen

Wil je nog meer te weten komen over brandstoffen? Of wil je weten wat Vissers allemaal al gedaan heeft op het gebied van brandstoffen? Lees dan onderstaande nieuws- en kennisartikelen.

Nieuwe locatie: BP Vissers Afferden
 • Brandstoffen
 • Elektrisch laden
 • HVO
 • Nieuwsartikel

Nieuwe locatie: BP Vissers Afferden

Na 35 jaar is het BP-tankstation van Croonen in Afferden overgegaan naar Vissers Energy Group

Bekijk dit artikel

't Veentje is geopend
 • Brandstoffen
 • HVO
 • Nieuwsartikel

't Veentje is geopend

Tankstation 't Veentje is volledig verbouwd en vanaf nu geopend! Bezoek ons snel..

Bekijk dit artikel

Emissiehandelssysteem
 • Brandstoffen
 • HVO
 • Nieuwsartikel

Emissiehandelssysteem

In december 2022 is er in Brussel een akkoord bereikt over de oprichting van een nieuw emissiehandel...

Bekijk dit artikel

Vrachtwagenheffing
 • Brandstoffen
 • Blog

Vrachtwagenheffing

Het kabinet werkt aan de voorbereidingen van de invoering van een vrachtwagenheffing in Nederland. B...

Bekijk dit artikel

Nieuwe locatie geopend: BP Vissers Sliedrecht
 • Brandstoffen
 • Elektrisch laden
 • Laadpalen
 • HVO
 • Nieuwsartikel

Nieuwe locatie geopend: BP Vissers Sliedrecht

In Sliedrecht aan de op- en afrit ‘Sliedrecht-West’ van de snelweg A15 is een bijzondere tank-, laad...

Bekijk dit artikel

Bekijk alle nieuws- en kennisartikelen

Nog vragen? Neem contact op

Heb je nog niet alle antwoorden kunnen vinden op je vragen, wil je een afspraak maken of gewoon even sparren met één van onze accountmanagers? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Wij staan klaar om jou te helpen

Wij staan klaar om jou te helpen

Hoofdkantoor

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00 uur