Dealers & verhuur tankstation

Dealers & verhuur tankstation

Dealer worden of je tankstation aan Vissers verhuren? 

Ben je een zelfstandige ondernemer met één of meerdere tankstations en zou je graag onderdeel willen worden van de Vissers familie? Sluit je dan aan bij ons dealernetwerk. Bij Vissers staat persoonlijke aandacht voorop. Je hebt dus niet te maken met een grote multinational maar met een familiebedrijf met korte lijnen. 

Gaat je voorkeur uit naar het verhuren van je tankstation? Ook dan komen wij graag met je in gesprek. Onze accountmanager is Remco Struijk, hij licht graag toe waarom kiezen voor Vissers een verstandige keuze is. Neem geheel vrijblijvend eens contact met Remco op.

Stuur Remco een e-mail

Esso Vissers Energy Group Horst
Esso Vissers Energy Group Horst

Waarom dealers kiezen voor Vissers Energy Group

Vissers Energy Group werkt uitsluitend met de A-labels Esso en BP voor de brandstoffen en smeermiddelen. Jouw voorterrein straalt dus altijd hoogwaardige kwaliteit uit. Aangezien er een brede acceptatie mogelijkheid is van Nationale- en Internationale tankpassen kan de zakelijke klant ook bij jouw tankstation terecht. 

Voor je shopconcept heb je alle keuzevrijheid. Mocht je een eigen formule willen hanteren dan is dit mogelijk. Hierin kunnen wij jou zelfs adviseren. Vissers beschikt voor haar eigen locaties over verschillende shopconcepten zoals: Moments & More, Delimore, de Smaaksmederij en Hot Sandwiches & More.

Vissers Energy Group biedt nog meer voordelen, namelijk: 

De merken verder toegelicht

Voor de brandstoffen en smeermiddelen heb je keuze uit de bekende A-labels Esso/Mobil en BP/Castrol. Hiermee is een hoge kwaliteit gewaarborgd. Samen kijken we welk merk het beste bij jouw locatie past. Betekent dit dat je tankstation helemaal omgekleurd moet worden naar het nieuwe merk? Geen probleem! Dit hebben wij in het verleden al meerdere keren uitgevoerd en het zorgt voor een helemaal nieuwe en nette uitstraling.

Welk merk je ook kiest, beide zijn voorzien van een uitgebreid spaarprogramma met veel voordelen voor je klant. Daarnaast lift je mee met de landelijke marketingcampagnes die gevoerd worden.

Stuur Remco een e-mail

Brandstof Tanken Renault Clio bij Vissers Energy Group

Ondersteuning in duurzame alternatieven

Je wilt de mogelijkheden bekijken voor een laadpaal bij jouw tankstation, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Vissers biedt ondersteuning in het hele traject: van inventarisatie tot en met ingebruikname. Uiteraard leveren wij de groene stroom tegen goede voorwaarden. Meerdere tankstations gingen u al voor. 

Naast het elektrisch laden hebben wij ook veel ervaring op het gebied van waterstof. Vissers realiseerde het eerste waterstof-tankstation van Limburg in Horst. In 2024 start de bouw van een groot nieuw tankstation met waterstof in Venlo-Tegelen. Dus wil je hier meer over weten, neem dan ook eens contact op met Remco.

Stuur Remco een e-mail

Ontdek ook 
ons energie aanbod

Wil je meer weten over de verschillende duurzame alternatieven die wij aanbieden. Klik dan op een van onderstaande pagina’s.

Brandstoffen

Brandstoffen

Met meer dan 100 jaar ervaring in brandstoffen is Vissers Energy Group één van de grootste brandstoffenleveranciers van Nederland. Op alle tankstations biedt Vissers een uitgebreid assortiment brandstoffen aan. Heb je een vraag hierover, lees dan hieronder verder.

Lees meer over Brandstoffen
Elektrisch laden

Elektrisch laden

Ben je voor je hybride- of elektrische auto op zoek naar een betrouwbare laadpas? En wil je overal kunnen laden in Nederland en de rest van Europa? Dan is de TANX Charge Card de juiste laadpas voor jou.

Lees meer over Elektrisch laden
Laadpalen

Laadpalen

Ben je op zoek naar één of meerdere laadpalen bij jouw winkel, bedrijf of tankstation? De specialisten van Vissers Energy Group kijken graag samen met jou naar de beste oplossing. Voor meer informatie over onze laadpalen, lees hieronder verder.

Lees meer over Laadpalen
Waterstof

Waterstof

De ontwikkelingen rondom waterstof in de mobiliteit zijn in volle gang. Vissers Energy Group is de koploper betreffende waterstof in Zuid Nederland. Ben je hierin geïnteresseerd, lees dan hieronder meer over waterstof.

Lees meer over Waterstof
HVO

HVO

Met HVO zet je direct grote stappen in CO2-reductie zonder aanpassingen aan jouw wagenpark. Wil je niet wachten op elektrisch rijden of rijden op waterstof. Stap dan nu nog over op HVO.

Lees meer over HVO
Groengas

Groengas

Groengas wordt gemaakt van biogas, dat ontstaat door vergisting van onder meer GFT-afval, mest en slib. Groengas is goedkoper dan benzine en heeft een lagere CO2-uitstoot

Lees meer over Groengas

Bekijk het energie overzicht

Nog vragen? Neem contact op

Bedankt voor je interesse in Vissers Energy Group! Voel je vrij om direct contact op te nemen via e-mail of telefoon. Je kunt je vraag ook stellen via het contactformulier. Wij streven er naar om binnen 2 werkdagen contact met je op te nemen. 

Wij staan klaar om jou te helpen

Wij staan klaar om jou te helpen

Hoofdkantoor

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00 uur