Sponsorverzoek indienen

Sponsorverzoek indienen

Vissers Energy Group als sponsor

Bij Vissers Energy Group staat alles in het teken van beweging en energie. We zijn vastbesloten om zelf in beweging te blijven en tegelijkertijd jou in beweging te houden! Als een echt familiebedrijf laten we deze dynamiek ook graag reflecteren in onze bijdragen aan de directe omgeving van ons bedrijf. Door het ondersteunen van onder andere sportverenigingen en recreatieactiviteiten dragen we actief bij aan de gezondheid en leefbaarheid van onze gemeenschap.

We ontvangen wekelijks talloze verzoeken voor financiële of materiële ondersteuning van diverse sympathieke doelen. Hoewel elke klant even belangrijk voor ons is, kunnen we helaas niet op al deze  aanvragen ingaan. Benieuwd of we jouw sponsorverzoek kunnen honoreren? 

Vul via onderstaande button het aanvraagformulier in en we streven ernaar om binnen 4 weken op je verzoek te reageren. 

Sponsor verzoek indienen

Trotse partner van (1).jpg

Veelgestelde vragen

Wij proberen in de eerste week van iedere maand alle binnengekomen stukken te beoordelen. Bij zowel toekenning als afkeuring ontvang je bericht van ons.

In principe is iedereen vrij om een sponsorverzoek in te dienen bij Vissers Energy Group. Er zijn echter enkele initiatieven of verzoeken die wij te allen tijde zullen afwijzen. 

Dit zijn sponsorverzoeken van/voor:
* Kermissen en buurtfeesten.
* Individuele initiatieven/sporters.

Verder kennen wij ook geen bijdrage toe aan initiatieven waar wij al actief bij betrokken zijn. Dit zijn:
* Bijdragen gerelateerd aan het KWF.
* De aanschaf van AED’s.

Dit is afhankelijk van de hoogte van de bijdrage die gevraagd wordt. Bij toekenning van het sponsorverzoek zullen wij bij lagere bedragen doorgaans geen tegenprestatie vereisen. Bij toekenning van hogere bedragen zien wij wel graag een vorm van tegenprestatie tegemoet komen. Wij gaan dan graag in gesprek om hierin een passende oplossing te vinden, zodat het een win-win situatie wordt voor beide partijen.

Wanneer het bij je aanvraag om een meerjarig contract gaat dien je dit aan te geven in het tekstvak ‘verdere toelichting’ van het aanvraagformulier sponsoring. In bepaalde gevallen kan Vissers Energy Group een positief besluit nemen over een meerjarige sponsorovereenkomst. De maximale duur van een sponsorovereenkomst bedraagt een periode van 3 jaar.

De vereniging/stichting dient bij inschrijving een bestedingsdoel aan te geven. De vereniging is verplicht om de bijdrage van Vissers Energy Group te besteden aan maatschappelijke doelen ter verbetering van de aspecten leefbaarheid, educatie, cultuur, sport & recreatie. Wanneer dit niet aantoonbaar is, wordt de vereniging/stichting uitgesloten.

Het toe te kennen bedrag is onder andere afhankelijk van het aantal verzoeken dat we binnen krijgen én van het evenement dat wordt georganiseerd. Er wordt op voorhand geen minimum- of maximumbedrag ingesteld. Een vereniging of stichting ontvangt maximaal één keer per jaar een bijdrage.

Nee, Vissers Energy Group kan in geen geval (gratis) brandstof aanbieden bij een sponsoring. In materiële vorm sponsoren wij alleen verse broodjes uit onze shops, kunnen wij was cheques ter beschikking stellen of leveren wij een financiële bijdrage.

Bij verdere vragen kun je terecht bij [email protected]

Kennisdeling & nieuws vanuit Vissers

Vissers Energy Group loopt graag voorop en wat we leren, dat delen we graag met jou! Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tankstations en energie. 

Nieuwe locatie: BP Vissers Afferden
 • Brandstoffen
 • Elektrisch laden
 • HVO
 • Nieuwsartikel

Nieuwe locatie: BP Vissers Afferden

Na 35 jaar is het BP-tankstation van Croonen in Afferden overgegaan naar Vissers Energy Group

Bekijk dit artikel

Laadplein Kriterion Amsterdam
 • Elektrisch laden
 • Laadpalen
 • Nieuwsartikel

Laadplein Kriterion Amsterdam

Bij BP Kriterion Studentenpomp in Amsterdam hebben we een laadplein gerealiseerd met zes Kempower sn...

Bekijk dit artikel

't Veentje is geopend
 • Brandstoffen
 • HVO
 • Nieuwsartikel

't Veentje is geopend

Tankstation 't Veentje is volledig verbouwd en vanaf nu geopend! Bezoek ons snel..

Bekijk dit artikel

Emissiehandelssysteem
 • Brandstoffen
 • HVO
 • Nieuwsartikel

Emissiehandelssysteem

In december 2022 is er in Brussel een akkoord bereikt over de oprichting van een nieuw emissiehandel...

Bekijk dit artikel

Bekijk alle nieuws- en kennisartikelen